Hygge og social trivsel har stor betydning for sundheden. og hvad er hygge uden mad og drikke?

2 glas vin om dagen nedsætter dødeligheden med op til 30%. Herudover indeholder vin både mineraler og vitaminer.

I løbet af de sidste 20 år har over 30 undersøgelser nået samme konklusion: Et moderat dagligt forbrug af vin bidrager til en betydelig formindsket risiko for dødelighed forårsaget af hjerte- karsygdomme.

En positiv "bivirkning" som ikke skal undervurderes er: Når vinen er indtaget sammen med mad, undgår man de hurtige udsving i blodets alkohol-niveau. Alkoholen bliver optaget mere jævnt og langsommere. 


Rodamo - Kraftig og fyldig tør rødvin

Rodamó kommer fra Korinth-området og er lavet på St. George druen, der bliver dyrket 250-800 meter over havets overflade. Det er en lagret vin - først 9 mdr. på "Slovena" egetræsfade, dernæst 6 mdr. på flaske i specielt tempereret kælderrum. Vinen er både fyldig og kraftig og har en meget flot bouquet.

Vinen er færdiggæret og aftappet på stedet. Det græske landbrug består af mindre brug, der dyrker efter gamle metoder. Dette betyder, at vinene er dyrket efter økologiske principper, et forhold, der sammen med vinens lave indhold af garvesyre gør, at den også er velegnet til personer, der normalt ikke tåler rødvin.                              

kr. 189,-

Rodamó hvidvin - Tør og frisk hvidvin

Rodamó er en tør hvidvin, som er dyrket på druen Roditis, fra de lokale vingårde. Vinen har en lys farve og en frisk smag.

                                                                                   kr. 189,-

 

 

 

HELLAS - den græske taverna  -  Vester Kirkestræde 3  -  8900 Randers  -  Telefon: 86 41 99 11